Δημήτρης Μαστοράκος MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δημήτρης Μαστοράκος MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1987, με βαθμό Άριστα. Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του στο Πολεμικό Ναυτικό, πήγε στις Η.Π.Α όπου ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική, απο το 1992 έως το 1997, στο Flushing Hospital Medical Center της Νέας Υόρκης. Ακολούθως ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Duke University Medical Center, Durham στη Βόρεια Καρολίνα, από το 1997 μέχρι το 2000 και στη Μικροχειρουργική, Χειρουργική Μαστού και Επανορθωτική Χειρουργική στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, στη Νέα Υόρκη, - όπου εργάστηκε ερευνητικά πάνω στο σύνδρομο επαναιμάτωσης των κρημνών του δέρματος - έως το 2001 όπου επέστρεψε στην Ελλάδα.

Έχει λάβει Υποτροφίες από τα κληροδοτήματα Παπαδάκη, Κριεζή για μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α. και το Εθνικό Ίδρυμα Υποτροφιών. Έχει λάβει το Βραβείο Κόκκαλη από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, πρώτη θέση στο διαγωνισμό Murry Friedman (experimental category) του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών και βραβείο καλύτερης επιστημονικής πρωτότυπης παρουσίασης από την American Society of Aesthetic Plastic Surgery (Best Scientific Exhibit Award New York).

Είναι Diplomate του American Board of Plastic Surgery και έχει τους Ελληνικούς Τίτλους της Γενικής και της Πλαστικής Χειρουργικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ